Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart

Tills jag har

pussat er alla

ta hand om era tempel.




Fri vers av Don Jorgé
Läst 645 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-04-22 18:42



Bookmark and Share


  agneta pichler
Så charmigt
2013-10-19

  wellness tina
B R A
2008-07-14

  Sladjana Zubcevic VIP
Bra skrivet!
2008-06-19

    Melona
pussar

\"the temple of love\" kom jag att tänka på med
Sisters of Mercy och Ofra Haza

http://www.youtube.com/watch?v=iI4KKfXFxnA

2008-04-25

  Inkarasilas
Pussa på, när är snart, hur lång tid tar det. jag vill länge och mycket tack. Fun dikt.
2008-04-23

  Lilla My* VIP
*Ler*En kaxigt roande text!!
2008-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Don Jorgé
Don Jorgé