Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

markbunden

ur mina skulderblad föddes ett par vingar
med sina gräddvita fjädrar växte de sig ståtliga
det dröjde länge innan jag slog ut dem för att flyga
ty jag var rädd för att de ännu var för små för att bära mig

men jag väntade för länge och de blev istället för stora och tunga
nu är de som bly på min rygg och släpar i marken




Fri vers av mariaveronica
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-22 21:01



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Vilken sanslös beskrivning! Mycket bra. Gillar titeln skarpt.
2008-07-16

  HQ
Vilken klockren beskrivning,
att vingarna blir för stora och tunga
om man väntar för länge med att testa dem.
Gillar skarpt!
(sen kanske ett K är på villovägar där i början men det
spelar ju egentligen ingen roll)
2008-07-10
  > Nästa text
< Föregående

mariaveronica
mariaveronica