Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spelberoende


sårbar sommardans
där människor bedömer
allt

är spelbart




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 501 gånger
Publicerad 2007-05-18 07:55



Bookmark and Share


  småbusig
Och att frivilligt bjuda in okända människor i sitt liv för att låta dem bedömma en är som att spela rysk roulette... eller möjligtvis en viss form av masochism =)
2007-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP