Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingenmansland

det suddiga
gränslandet
är ingenmans

och därför
tillgängligt

för annars
hemlösa tankar




Fri vers av Anders P VIP
Läst 493 gånger och applåderad av 16 personer
Utvald text
Publicerad 2008-04-23 16:40



Bookmark and Share


  sjörövar_fabbe
Precis sånt älskar jag att tänka på.
Jättefint (:
2008-05-07

  glasblåsarblå
underbar. vilken fantastisk och trygg tanke.
2008-04-25

  Blomster
Jag skulle nästan vilja kalla dikten för en aforism (på grund av dess djupa budskap) men en avskalad och mycket tilltalande sådan.
2008-04-25

  Betlehemsstjärnan VIP
Hur klockrent kan man annars inte beskriva livets hemlöshet...
Underbart...detta blir som en liten bibel för mig och därför sparar jag den som bokmärke/B
2008-04-24

  Ilona _L
Klurigt som vanligt!
2008-04-23

  Gunwale VIP
Bra! Ingen ska va´ hemlös!
2008-04-23

  isabel louise
vilken fin tanke!
2008-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP