Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rika lilla vardag....

Det oväsentliga är viktigt


Det stora i det lilla är så riktigt


Det som känns,
fast ingen längre märker


Det som föds,
utan att det värker


Det vars existens vi ej kan skatta


Det svåra i att vardagens storhet fatta





Fri vers av *maihe*
Läst 241 gånger
Publicerad 2008-04-23 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

*maihe*
*maihe*