Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till tonerna av ett stilla regn.


Jag delar gärna brödsmulor med dig
matar fåglar från gröna slitna bänkar
och dansar frihetsdanser under månstrimmor

men begär aldrig att jag ska såga nyckeln till
de innersta rummen i bitar eller att jag ska
avlöva de heligaste meningsbyggnaderna,
de blå orden som lever på djupet

ty stundom vill jag bakom osynliga ridåer
leva, leka med de ofästbara orden
likt en växt tätt intill regnskogens hjärtnot.





Fri vers av _Mian_
Läst 657 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-18 21:50



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
åh vilekn underbar dikt jag bara älskar applåd och bokmärke, strålande!
2008-05-26

  noname_realmind
Jag bara faller... som en fura... för denna...
Faktiskt...
Jag är KÄR i denna dikt!!!

HUR du gör detta - för mig obegripligt!!

Någon i maktposition - fatta att här behövs ges ut en bok - människor behöver läsa dessa dikter hon förmedlar!!

ABSOLUT PERFEKT POETRY!! :))

*gråter glädjetårar*
2008-05-19
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_