Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen

Att svepas med
av minnen..
lagrade djupt inne
ibland ont i själen gör
ibland med glädje som frigör..


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-24 00:45



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
En exakt beskrivning.
2008-04-28

  Larz Gustafsson VIP
Livet är ömsom vin, ömsom vatten.
2008-04-24

  Gunilla VIP
ibland ont i själen frigör lagrade smärtor som ger plats för glädjen......
2008-04-24
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP