Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fula lilla krumelur, jag vill inte bliva stur!!!


vuxenpoäng

och jag samlar på mig vuxenpoäng hela tiden
för jag har börjat dricka kaffe och
planerar budget och mattider och måltider och
lagar mat och
städar och
diskar

och kläderna blir tvättade och
jag har tillochmed slutat prenumerera på Bamse och
börjat läsa hemmets jorunal för att
hitta recept att laga till så att
köttebullarna varieras litegrann med
mer avancerade enchiladas

och nu slutar snart skolan och
jag letar fortfarande jobb men jag har lärt mig att
skriva ansökningsbrev så det låter bra och
att använda coop-kort och citygross-kort och
rabattkuponger och panta flaskor och
köpa grönsaker och mjölk

och jag är faktiskt nästan nitton nu och
jag ser inte längre det roliga i att
supadäckaspy varje helg som det var förr men
kanske ta en öl till maten eller
gå ut en kväll i månaden och kanske bli
lite salongsberusad

men egentligen skulle jag önska
att jag fortfarande var sexton och inte fick
drickarökasupaknulla och inte kunde
lagamatstädatvättadiska och alltså slapp
vara vuxen och inte behövde
samla vuxenpoäng




Fri vers av Patetpoet
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-24 11:22



Bookmark and Share


  brainwashed
Känner igen mig så fraktansvärt då jag nyligen fått mitt första barn. Samla vuxenpoäng är inte alltid så roligt Otrolig dikt.
2009-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Patetpoet