Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Enligt Cicero var det Sokrates som fällde orden (fast på grekiska)


Reklam

Jag hämtar posten och bär därvid in nio olika mer eller mindre fantasifullt utstyrda reklamblad - jag erbjuds allt från glasspinnar i storförpackning till en golfsimulator för inomhusbruk med möjlighet till swing-analys. Jag läser och blir förstummad men genomilas samtidigt av en djup känsla av tacksamhet, vackert formulerad av Cicero - \"Quam multa non desidero\" - Tänk vad mycket det finns som jag inte vill ha.........




Övriga genrer av papillon
Läst 319 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-24 11:40



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Efter en USA-resa på sju veckor i fjol låg det drygt 20 kg reklam i hallen när vi kom hem! Jag letade genast upp Överskottsbolagets broschyrer för att se om de hade fått in Touch of Taste\'s fonder till extrapris.
Det hade dom inte.
2008-04-26

  stella
Det är kanske därför jag gillar reklam; för att upptäcka just det? :)
2008-04-26

  Connie
Oj, den här går rätt in i hjärtat!
2008-04-25

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Sätt upp en \"Ingen reklam tack\"-skylt vet jag :)
2008-04-24

  vera gade VIP
På jakt efter ett verktyg irrade jag i ett par timmar runt i stadens nya köpetempel - och tackar Papillon för orden som beskriver vad jag då kände!
2008-04-24
  > Nästa text
< Föregående

papillon