Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kampens villighet

När fåglar tystnar och solen gått ned

då lyssnar jag gärna

till mitt eget hjärtas slag

och räknar varje andetag

När bergen ligger omlindade

och haven stilla sover

då frodas min förvirrade själ

som allra mest

När botten är nådd och träsket ropar högt

då kämpar jag villigt

mitt livs viktigaste kamp

och väljer livet istället för döden




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-04-24 15:10



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
Poetiskt skrivet. Fint!
2008-04-29

  aol
starka rader i en suverän poesi
2008-04-24

  Larz Gustafsson VIP
Underbart!
Önskar att jag själv kämpade mer.
2008-04-24

  Mats Henricson
En okuvlig optimismisk grundsyn präglar detta fina epos !
Vackert !
2008-04-24

  Carola Zettergren
Mycket snyggt poetat!!!
applåder till dig!!!
2008-04-24

  korpfjäder
Den livskampen känns i dina ord. Gillar!
2008-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP