Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sköra nätter

sköra nätter
då mörkret
förfärade
och ljuset
tårade ögat

då vakthavande
väntade på
lämpligt tillfälle
att deskiffrera
det dunkla

varför kom du
mig aldrig
till mötes




Fri vers av Anders P VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-04-24 22:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Varför kom du aldrig mig till mötes... En sån där sorgflämttext som skrek till i mig just innan jag skulle gå till sängs. Fy Anders!
2008-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP