Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En bara-kom-tillare (i hast).


Våning 4


Du har vuxit fast vid golvet
bränner breven som burits
upp för de 104 trappstegen
av en annonym brevbärare
med stålskodda kängor
och din längtan sträcker sig
just nu inte längre än efter svalka
och sur citronlemonad

du inser att det du trodde du ville
var endast en schablon, en plagiatbild
tryckt i milliontals exemplar
av en värld som modelerats av tunna skal
och att hållfastheten byggs av helt annan
materia.




Fri vers av _Mian_
Läst 379 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-24 23:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En vacker konstuktion av förändrign, kanske besvikelse, eller uppvaknande! Du är mycket härlig att läsa.
2008-04-25

  Rachel Roth
Tänk så det kan bli...:))
spännande flöde
2008-04-24

  noname_realmind
En riktigt härlig \"kom-tillare\"! :))

Snyggt vinklat och ett urskönt avslut!
(såklaart det finns olika sorters materia ;)

**applåder**
2008-04-24
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_