Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunga ord på tunna papper

sedan du blev min
har jag andats med ny livskraft
solen värmer lite varmare
och varje dag känns längre
det känns lite som
jag hör hemma under solen nu
och jag solar mig i glansen
sedan jag blev din

sedan du blev min
har jag låtit mina tårar torka
de som föll för dig en gång
och ärrat mina mjuka kinder
det känns lite som
jag har gått vidare nu
och glömt det som var
sedan jag blev din

sedan du blev min
har jag bitit fast vid varje hårlock
krampaktigt hållt mig vid din sida
och utmanat kärleken igen
det känns lite som
jag har allt att vinna nu
och ännu mer att förlora
sedan jag blev din

sedan du blev min
har jag låtit känslor löpa fritt
tagit dagen som den kommer
och känslor som de behagar
det känns lite som
jag kan leva mer i nuet nu
och inte bry mig om i morgon
sedan jag blev din

sedan du blev min
har jag aldrig känt mig ensam
din kärlek har berört mig
och stärkt mig hela vägen
det känns lite som
jag har allt jag önskat nu
och inget annat spelar någon roll
sedan jag blev din




Fri vers av Fröken Frida
Läst 511 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-25 00:02



Bookmark and Share


  Semir
jätte bra skrivet.. verkligen en sann kärleksförklaring som jag gillar oerhört, du har bra flyt, vilket gör att meningar som jag vanligtvis uppfattar som \"klyshiga\" blir inte det i denna dikt..

och titeln, önskar jag kom på den, för den skulle passa till en av dikterna jag skriver..

bra jobbat!!
2008-05-04

    The thinker
Vackert skriven dikt. Fint skriven om besvarad kärlek. Keep up the good work.
2008-04-27

  melaniepersson
riktigt bra beskrivet om hur kärlek lyckas ibland :)
2008-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Fröken Frida