Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värmen

Genom mörka kalla nätter
finns du alltid vid min sida
omfamnad av din värme..
kärleken mellan våra hjärtan
har smält samman uti ett..


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-27 00:20



Bookmark and Share


  friheten
Läs!!!
2008-04-30

  Bibbi VIP
Ljuvligt!
2008-04-28

  Havsbris
dina ord och kärleken
smälter en...

Gud vad vackert!!
Om finns skönheten i
poesi och känslor skrivna
med själen, är din poem
en bevis av det.

;o)
2008-04-27

  Larz Gustafsson VIP
En grundförutsättning för att det skall fungera.

Tillsammans klarar man av dessa nätter. Som en enad kampfront.

En fin dikt, Mare.
2008-04-27
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP