Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knölföda


Knölföda används av vissa som ett skällsord

Jag njuter av att äta den
















Potatisen

vi just har satt för att avnjuta till midsommar




Övriga genrer av eva m h
Läst 539 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-27 17:59



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Så underbart - den närajordenkänsla det ger att sätta något i marken ...
2008-04-27
  > Nästa text
< Föregående

eva m h