Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet du


Vet du vem du är

Vet du vad du bär på

Vet du vad som gömmer sig i ditt inre




Övriga genrer av eva m h
Läst 311 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-27 18:32



Bookmark and Share


  albertina
Jag tror det ?
Vet du ?
Godmorron skulle jag vilja säga
Ha en fortsatt trevlig dag =)
2008-04-28

    Scribble
öppna dig och du ser,
det finns så mycket mer som
gömmer sig, vill jag tro!
2008-04-27

  Michaela Dutius
Delvis ja och delvis nej
2008-04-27

    Maria Malm
Jag tror jag kommit på det, men det tog tid.
2008-04-27

  Bjarne Nordbö
Ja,ja och ja,-tror jag.
2008-04-27
  > Nästa text
< Föregående

eva m h