Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika åsikter

 

du såg

Ilska

i ruter dam

när jag såg

Värme

 

kanske det är

vi

som är

Olika 




Övriga genrer av Jenny Karlsson
Läst 307 gånger
Publicerad 2005-06-21 02:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny Karlsson
Jenny Karlsson