Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skidtur

 

på lätta skidor

under snötunga grenar

fortsätter färden




Bunden vers (Haiku) av Jenny Karlsson
Läst 665 gånger
Publicerad 2005-12-25 12:18



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Underbart flyt i din haiku. Hoppas att du hör detta beröm också nu, i april!
2006-04-23

    Mejja
Vintervit text som alldeles passar i stämningen utanför mitt fönster!
Tipptopp skrivet!!
2006-03-09

  Propella
Otroligt vacker!
2006-01-14

    ej medlem längre
En vintrig och finstämd jullovs-haiku, bra!
2005-12-28

    Richard
Ahh, vad härligt.
Känns optimistiskt och som att vara därute i snön,
bland andra skidåkare. Åka och dricka choklad.
Ha det bra.
Fin haiku, tycker jag.
2005-12-25

  Daniel_78 VIP
mm jag får känslan av
att andas frisk luft
att vara fri från tanken
och
att bara gå framåt i livet

å sedan vill jag givetvis åka skidor!
2005-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Jenny Karlsson
Jenny Karlsson