Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila

 

nattvilan stundar

med månljus och rimfrost i

sällskap glimma kallt




Bunden vers (Haiku) av Jenny Karlsson
Läst 606 gånger
Publicerad 2005-12-19 22:14



Bookmark and Share


    Richard
Fin haiku.
2005-12-19

  Hans w-art Westlund VIP
"nattvilan stundar
med månljus och rimfrost"

så långt är det underbart, en fempoängare och egentligen räcker det. kanske fundera på att ta bort det sista eller omarbeta. men det är min tanke. du bestämmer
2005-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Jenny Karlsson
Jenny Karlsson