Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus från ovan

 

tidig ljusdisplay

bländar New York City

genom molnluckan




Bunden vers (Haiku) av Jenny Karlsson
Läst 514 gånger
Publicerad 2005-12-17 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny Karlsson
Jenny Karlsson