Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ändlös kamp

 

när viljan är stark

och orden ångestfyllda

förblir arket tomt




Bunden vers (Haiku) av Jenny Karlsson
Läst 612 gånger
Publicerad 2005-12-21 21:11



Bookmark and Share


    Mejja
Med några få små är det stora fångat - infångat av dig!!!
2006-03-09

  Anna H
Det där känner jag verkligen igen! Bra beskrivet!
2005-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Jenny Karlsson
Jenny Karlsson