Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varm skrift



Läser ditt brev
fullt av ord
svart bläck på vitt papper
det värmer


Dina ord beskriver
din känsla just nu
som färgar det svartvita arket
i regnbågens alla färger




Fri vers av pärlan
Läst 328 gånger
Publicerad 2005-06-21 03:12



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En varm dikt - enkel men mycket talande
2005-06-21

  Jenny Karlsson
Vackert beskrivet
2005-06-21
  > Nästa text
< Föregående

pärlan
pärlan