Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
på dagens gudstjänst


Härlige Harald


ville kyrkan uppliva

och stämde upp till sång

Spelade på skiva

på en och samma gång

Skivan var ofantlig

inte rund men kantig

Hur skulle den kunna låta

Det var för oss en gåta

Men ljud vi fick höra

ovanliga för vårt öra

Han böjde den både hit och dit

skivan var av masonit

Denna ovanliga musikstil

gav upphov till många glada smil







Övriga genrer av eva m h
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-27 23:56



Bookmark and Share


  papessa
smila vill man ju
2008-04-28

  Marreb
hehe.. det kan jag tro! Han är så där härligt udda Harald. Too bad att jag missade det. :-)
2008-04-28
  > Nästa text
< Föregående

eva m h