Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

evolutionen


livsgenerationer
för att komma fram till

just ingenting




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 370 gånger
Publicerad 2005-06-23 01:22



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
tabula rasa
så var vi där igen...å finns vi?
tycker du har fått till det fint
den smakar som ett sommarvin, bubblar till i gommen, sprängs i förväntans smaker och förvinner blixsnabbt...vill ha mer
GLAD MIDSOMMAR!
2005-06-24

  kath
texten väckte mina morgonfunderingar...tack
2005-06-23

  kath
jo...men så slår det mig...kanske är det, det som är meningen..att det inte finns något att komma fram till...vi är här och nu och ska bara göra det bästa av det...både i vår tid och för nästa...det kanske är det hela
2005-06-23

  KaptenKatt
Ah, så känner man fan ofta.. skönt att du ville sätta ord på det!
2005-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP