Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stoft


vått kvalmigt väder
svett sol och trädgårdsplantor

var finns du min vän




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 357 gånger
Publicerad 2005-06-21 08:45



Bookmark and Share


  kath
texten öppen för tolkning och i min tolkning blir ´vännen ett svalare väder med lite mysigt regn och sedan en klarblå himmel med en lysande sol som lyser på den nystädade jorden.

jag anar att du tänkt något annat...
men jag gillade den för dess öppenhet...
2005-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP