Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"i de blindas land är den enögde kung\"


cyklop


han må vara enögd
och tvärilsk

men vem kan frukta
sagans man




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 347 gånger
Publicerad 2005-06-23 01:21



Bookmark and Share


  Kajsa missanpassad
-le- Vacker, på ett lite underligt sätt. Like it! :)
2005-06-23

  johii
den här gillar jag massor!
2005-06-23

  vissla
ingen!
bara någon med två ögon som sitter på andra sidan bordet... i sagan
2005-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP