Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andlöshetens vibration

Du är hela min förväntan

all den hoppfullhet

som slagit knut på sig själv

i korsningens skärningspunkt

 

i dig lever mina drömmar

som väcks när andra sover

av en flammande passion

 

du är andlöshetens vibration

 

där du snarkar

bredvid mig

 

när drömsömn bryts för korta stunder

av ditt kippande efter luft

 

© Birgitta Wäppling, april 2008

 




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 974 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-04-28 15:12



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Åh härligt poetat,med igenkänninsfaktor!
Applåder!!!
2008-05-02

    Melona
*ler*

underbart skönt är det emellanåt...
som din dikt!
2008-05-01

    Diktarminna
Stort grattis till \"mest läsvärda\"...!
2008-04-30

    vilja va
\"du är hela min förväntan\".
tänk att få vara det för någon, och tänk att vara det för någon när man snarkar bredvid den. det måste vara kärlek. fint!
2008-04-29

    Maria Malm
En sån härlig dikt..ler stort..gör det lite lättare att stå ut med att bli väckt av snarkningar..
2008-04-29

    JJ VIP
Äntligen en dikt som ger oss snarkare rättvisa! Applåd! Mvh. JJ.
2008-04-28

    ej medlem längre
Underbart och vackert skrivet, njuter och beundrar!
2008-04-28

    sunnanvind
Ler stort...vackerdiktande om ett vanligt fenomen i sängkammaren!:)
2008-04-28

    Diktarminna
Härligt finurlig text som tar andan ur sin läsare, men också vacker i sitt diktspråk. Tycker mycket om denna dikt.

Andlöshetens vibration = snarkning... Det var ju fyndigt!

Applåderar länge och mycket!
2008-04-28
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP