Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Indraget körkort för livet

En rak kurva i halsbrytande fart
Jag borde bromsa, det är uppenbart
hastighet för hög redan från start

Utan både karta och kompass
med en motor alltför vass
och chaufför som är helt kass

Ingen aning om mitt mål
eller hur mycket mer jag tål
- tankar jag med etanol?

Måste stanna, hoppa av
ta mig runt med gång och stav
komma bort från alla krav

Kanske cykla dit jag ska
eller en moped, det ska jag ha
fast en gullig "bubbla" blir nog bra


Faaaaan, nu händer det igen
jag har visst inte fattat än.
Undrar vart jag ska köra sen!!!!




Fri vers av *maihe*
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-28 16:02



Bookmark and Share


    Charlotte_08
Gillar ditt språk!
2008-12-07
  > Nästa text
< Föregående

*maihe*
*maihe*