Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så många frågor och du har inga svar

Du?

Tänk om jag gjorde nåt drastiskt?

Som att färga håret blått

Eller kanske klippa av det?



Du?

Vad skulle du tycka om mig då?

Skulle du fortsätta älska mig

Som du gör idag?



Du?

Var är du,

när jag verkligen behöver

just


dig?



Du?

Finns du vid min sida

Och vakar över mig

Hela tiden?



Du?

Existerar du bara i min fantasi?


*




Fri vers av Loviza
Läst 330 gånger
Publicerad 2008-04-28 19:35



Bookmark and Share


  Flickan utan vingar
<3

Färgar du håret blått, och fixar \"frisyr\" à la George, kommer jag kanske inte slänga ut dig ur mitt hus direkt... KANSKE inte.... X)
2008-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Loviza
Loviza