Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grep slängd i buskaget & Johnny Thunders


Förr sa de
Ta dig ur

Nu säger de
Låt det sjunka in

Vänj dig
Inte värj dig

Skriv i fågelsång
På din stora veranda

Låt det vara
Ett tag

Förr rådde de mig att
Jobba med mitt
Inre
Nu ber de mig
Acceptera

Och jag skriver
Det knattrar
Bland fåglars sång
Det blåser hårt
På min stora veranda

Jag känner ångest som från
Tusen dödsdömda
Den ligger tät
Kladdig
Som sockervadd

Förr sa de
Att så kan du inte ha det
Nu säger de

Att du får nog räkna med

Att ha det så
ett tag




Fri vers av Emanuel H
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-28 21:37



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
FENOMENALT bra poetat det här!!!
2008-05-16

    Melona
håller med han under här...

men vet ej vem Johnny Thunders är... (?)
2008-05-02

  Per Teofilusson
den här är strålande.
2008-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Emanuel H
Emanuel H