Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kraft



Som att bära titeln

upptäckaren

och bli påkommen

endast med sin renhet

utvald av solen

endast för dig




Fri vers av Don Jorgé
Läst 473 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-04-29 19:10



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
om vårt ursprung - vårt innersta...
tack - vi behöver påminnas solens leende!
2015-02-20

  agneta pichler
fräscht var ordet
för upptäckaren
I solens sken

2013-10-19

  wellness tina
du skriver så enkelt o rent
kram
2008-07-15

  Carola Zettergren
Urtjusigt!!!
2008-07-14

  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T
2008-06-19

  Havsbris
läs- och tänkvärda ord!!!

Så sant, man ska vara
det man är i själen och
hjärtat, allat resten är
illusioner, de finns inte,
de är inte variga... om inte
det vi är i vår enkel- och
äkthet...

det är kraft, ja, speciell
till de man älskar... ;o)

tack för så djupa ord,
kloka!!
2008-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Don Jorgé
Don Jorgé