Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hud emot hud

Tillsammans
ihopvirade
av osynliga
röda band
kärleken..
begärets
lustfyllda
nära till ett
uti lustgård
av hud..


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-29 19:57



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Fint!
2008-04-29

  aol
härlig underbar dikt
2008-04-29

  Larz Gustafsson VIP
Skin on Skin, som Boomtown Rats sjöng...

Denna dikt bär typisk maretansk prägel.

Begärets dunkla mål, för att anknyta till en tv-aktuell regissör (och en låt med Lustans Lakejer!)
2008-04-29
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP