Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utsnitt ur en annan dikt vill ha det för sig själv också


Öar av glas

Somliga bor
på öar av glas
ett enda övertramp
och de brister




Fri vers av Cadena
Läst 416 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-04-30 12:53



Bookmark and Share


  isidore
Fantastisk!!!!!
2008-07-21

  Sladjana Zubcevic
Så vackert!
2008-05-23

  Stjärnöga
Så underbart vist
vackert och väl-
formulerat!
Gillar den!
2008-05-05

  Junibarn
Sa jag att jag sparar som bokmärke?
2008-05-04

  Elaine.S VIP
Mycket bra skrivet....
2008-05-03

  Junibarn
Allt jag vill säga är \"ååh\". Dina meningar tar luften ur mig.
2008-05-02

    ej medlem längre
Jag gillar korta texter som säger mycket. Som denna!
2008-04-30

  korpfjäder
applåd! det där känns väldigt sant.
2008-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Cadena
Cadena