Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknar ord


vem tog mina ord
känn efter i din ficka

kanske är det du




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 435 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-30 07:31



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
väl så talande text,
önskar nästan att jag
kommit på den själv...

den får sina välförtjänta
trenne gullvivor
2008-04-30

    Maria Malm
Jag lovar och svär..det är inte jag!!
2008-04-30

    sunnanvind
Nää...inte jag, mina är oxå tomma..men jag vet vem tjuven är i mitt fall...det är han som tar ifrån skrivarglädjen här på sidan...
2008-04-30

  Last Word Spoken
hehe tomt i fickorna här!! ;))
Den här var riktigt gullig, Hans!
2008-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP