Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig

I dina ögons blixtsken skuggades mina tvivel
när tystnaden mellan våra hjärtslag förenade oss
bundna av kraften i gamla själars sammanflätning
förtrollade av ett skimrande ödes mjuka toner

Evigheten glimtade till i nattens tidlöshet
utsträckt på din kropps drömmande silhuett
på väg mot morgonens fuktigt gnistrande dagg
underskönt svävande mot vårt sorgsna farväl




Fri vers av Evigt liv
Läst 352 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-30 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evigt liv
Evigt liv