Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns alltid lösningar

Nora, tre år, inbjuder mig vänligt att dela badkar med henne -
jag invänder att jag kanske är lite för tjock.
Hon ger mig en sakligt granskande blick
och accepterar mitt resonemang men säger tröstande:
"Det finns badhus"




Övriga genrer av papillon
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-30 15:53



Bookmark and Share


  vera gade VIP
Snabb-bantning till sommaren, brukar rekommenderas;-) Alternativ lösning?
2008-04-30
  > Nästa text
< Föregående

papillon