Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Larz Gustavsson

Jag kan ju inte kommentera vad du skriver men en sak är säker -
en man som kan rimma Testeboån med testosteron har onekligen vissa kvaliteter utöver det vanliga!!
Du får ta applåderna den här vägen




Övriga genrer av papillon
Läst 384 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-30 20:58



Bookmark and Share


  Maiah VIP
hehe...han verkar uppskattad vår vän..Larza...
bra diktat
2010-11-22

  Karl-Bo Lundstedt VIP
helt suverän.....
jo de har han onekligen......
*asg*
kb
2008-05-04
  > Nästa text
< Föregående

papillon