Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
deprisionens kamp.


kampen mot mörkret.

Jag ser dig står upp högt över mig.
där du står är ljuset så stort.
Men du märker det inte.
kanske jag ser det som sitter i mörkret.
men när jag tittar ner finns där många som har det värre.
jag har en gång suttit där nere.
men jag har lyckats ta mig upp.
men jag har ändå inte nått toppen än.
jag tar upp min tändare.
Lågan brinner där ett tag.
det blir lite ljusare.
om då bara för stunden.
men när den släcks blir mörkret tätare.
Det skrämmer mig.
Jag ser upp till dig.
Du som är uppe i ljuset.
Men du står där ovetande om allt ljus.
Du ser mig inte.
För du tittar inte ner.
Du tittar bara på alla som är på samma höjd som du.
Jag ser er, jag ser dom flesta.
Dom som mina ögon når.
Medans jag försöker klättra upp.
Faller någon ibland ner.
Medans vissa klättrar snabbt förbi mig.







Det är en orättvis värld vi lever i.




Fri vers av Sleepy
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-30 21:48



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Stark text med bra beskrivningar om hur kämpigt det kan vara...
2008-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Sleepy