Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det värt det ?

Du svek mig.
Varför sviker du mig gång på gång.
Jag finns alltid här för dig.
Men när jag behöver dig vänder du mig ryggen.
Allt jag får som ett stöd är ett enkelt "okej"
Varför ?
Du som var den som torkade mina tårar.
Den som hade en axel att luta mot.
Vart tog vår vännskap vägen ?
Den som vi svor skulle vara för evigt.
Den som jag börjat lessna på.
Den som förrut betydde allt för mig.
Betyder inte alls lika mycket.
Vi växer ifrån varann.
Du har förändrats, men inte till nått bättre.
Jag har förändrats, men till vad vet jag inte.

Vänner för alltid ?
Vilket skrattretande ord.
Du som inte lyssnar.
Du som inte bryr dig.
Du som bara sviker.
Lovar och bryter dina löften.
Varför ska jag och du hålla ihop ?
För att du ska ha nån som alltid lyssnar ?
Nån som alltid torkar dina tårar ?
Nån som ställer upp i alla lägen ?
Jag vet inte vad mer du vill ha av mig ?
Är detta en vänskap värd att kämpa för ?
Jag vet inte om jag orkar kämpa mer.
Har gjort allt jag kan.
Så snälla svik mig inte mer.




Fri vers av Sleepy
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-01 00:12



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Sviken vänskap gör ont
2008-05-01

  Rolfsdotter
En sån sann text som speglar sorgen i att förlora en vän. Bra att du tänker över vad just den här vänskapen betyder. Gör den dig glad eller sårar den dig...Kram Backsippan
2008-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Sleepy