Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Individer

Som växande träd i öknen
håller vattenådrorna fast
där stenarna väntar och ropar
för att törsten är hård och svår,
medan bäckar lockas att rinna
på de platser där marken är täckt
är vår längtan att en gång finna
en förbindelse mellan oss.




Fri vers av Cadena
Läst 402 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-02 11:45



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
VACKERT!!!
2008-05-02

    ej medlem längre
Vacker beskrivning av naturscenariot och längtan efter närhet.
2008-05-02

  korpfjäder
Den källan som binder oss samman.... tror jag vi måste dricka av allihopa och en del av oss vägrar se, att det är samma källa....Väcker tankar det du skriver!!
2008-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Cadena
Cadena