Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens mörke kättare

Sträcker mina blödande händer mot himlen
inväntar gudarnas förkrossande hammarslag
med vanvettet gult lysande ur kalla nattögon
själens raseri ångande av inre demoners hetta

Brusten vilar min tro på ditt förkolnade kors
döende på mäktiga vingars evigt tystnade slag
uråldriga makter vars drömmar slutligt falnar
har sjungit den sorgsna versen om återfödelse

Blint famlar jag ändå mot löftet om glömska
när morgonljuset bränt bort mina mörka syner
revbenen avtecknar sig skarpt mot förlåtelsen
när du blåser liv i den okuvliga vind som är jag





Fri vers av Evigt liv
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-02 09:50



Bookmark and Share


  Il poeta della luna
Jag tycker den är bra!
Jag kommer in i skön rytm inom styckerna,
kanske dock inte lika smidig övergång mellan dessa,
med den förmedlar känsla ändå!
Bra(!)

Gillar rader/ordval som;
\"kalla nattögon\"
\"döende på mäktiga vingars evigt tystnade slag\"

Patrik [läs gärna någon av mina texter]
2008-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Evigt liv
Evigt liv