Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bevarelsedrift


vinröda rosor
och en gnutta romantik
gjorde att den fula vasen
fyllde sin funktion

en liten
liten stund




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 370 gånger
Publicerad 2005-06-22 08:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
*ler* Bra!
2005-06-22

  Markattan
Ja, precis så kan det vara. Det mesta blir vackert sett med kärleksfyllda ögon ;o)
2005-06-22

  Kajsa missanpassad
-le- Du vet väl de säger? Kärlek gör allting vackert.
2005-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP