Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

löpsedelprotest


barnen förtjänar inte att figurera
på kvällstidningarnas löpsedlar
som våldtagna mördade offer

de förtjänar något annat
något

vackert






Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 525 gånger
Publicerad 2005-06-22 08:17



Bookmark and Share


  KaptenKatt
Ja, jag kan inte förstå att vi över huvud taget ens kan tänka oss en överlägsenhet bara för att vi har längre ben och armar, mörkare röster och är mer belästa..
Vi vuxna är egentligen barn, bara att vi glömt att magi är en orgasmisk källa i kroppen, den källan som får jordgubbar att vara rött guld som pirrar i fötterna och ger fräknar på näsan och ett helvetes stort leende och julafton en evighetsdag med kolasmak och avckra färger..
Vi vuxna är vilsna barn,
en vilsen människa är i desperat behov att ett hem och dit tar man sig lättast genom att trampa på småfolket eller dricka dess essens.. inte hållbart förstås.. lika hållbart som light glass med gräddsmak och osockrad chokladsås.. ja!
2005-06-23

  kath
ja, det är för jävligt....barn ska inte lida...de ska älskas....
2005-06-22

  Kajsa missanpassad
De var inte ens på löpsedeln. Här var det pbåde på expressen och aftonbladet om totta Näslunds sista tid.. Det är väldigt skrämmande... du tycker rätt!
2005-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP