Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara några tankar...


Herr Gårman

ja, det är ju besynnerligt!
i hela mitt liv har jag följt en skylt
när jag passerat vägen
som inte riktar sig till mig

jag behöver visst en med
kjol och toppiga bröst
för att förstå
att här kan även kvinnor passera

men jag undrar
både hon och han är ju...
det här får man väl inte säga
men de är svarta

håller vi oss på gångbanan
då får vi vara vita
vadfalls!
jag funderar

måste man vara vuxen för
att passera?
är rullsolsbunden
och fet och långhårig okej?

och vad kostar kalaset?
vad är det bra för?
har vi för mycket pengar
så vi måste slänga dem?

brorsan sa att det är
kommunerna som har
skapat egna skyltar
därför är det så

jaha, så kan det ju också gå till
det är ju inte speciellt konstigt
att tyskarna är förtjusta
i våra exotiska skyltar.





Fri vers av Lynx
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-02 16:04



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag har för mig att det är samma som ritat ungen på tändsticksasken som ritat 'här går man'...
rolig betraktelse...
2010-06-06

  Carl Thomas
Hehe, läste en artikel om det herr om dagen ;-)...mycket märkligt fenomen...Hade varit roligare om det hade varit något helt annorlunda...en fet gorilla eller ett litet ufo..med blinkande röda ögon!
2008-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Lynx