Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtal


Du är förbannad och ska döda alla som gjort ditt liv till ett helvete!
Alla som gjort dej till en ensamvarg, en ensamsjäl som ingen vill ha!
Med geväret som är laddat ska dom skjutas!
Dom djävlarna har inte rätt att leva!

Du vill inte vara en domare och rättskipare egentligen.
Ensamheten kom för din tillit vart bruten tidigt.
Inte skulle du kunna sikta mot nån människa.
Låt dom leva, det är straff nog!

Ett djur skulle vara trevligt att ha.
En katt som stryker sig mot benen, kurrar och kryper ihop i famnen.
Som ligger nära på kudden under natten och jamar förstående.
Kärleken till ett levande väsen som knäcker ensamheten.




Fri vers av pärlan
Läst 328 gånger
Publicerad 2005-06-22 03:03



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
starkt och ändå så skört - här finns mycket känslor som berör
2005-06-22
  > Nästa text
< Föregående

pärlan
pärlan