Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dilemma


tiotusen kostar det
att repa bilen...


vi måste ju ha den under semestern
men pengarna till bensinen
gick åt till reparationen...




Fri vers av pärlan
Läst 361 gånger
Publicerad 2005-06-22 03:11



Bookmark and Share


  Myself
den var kul.
2005-06-22

  Hans w-art Westlund VIP
surt att vara människa ibland...
2005-06-22

  Håkan Eklund
laga repan? repor är ju snyggt.
ha! trevlig dikt. förmedlar en känsla av att du inte vill på smester. (vart fall hos mig) oj. läste igen. e yrvaken o trött. repa=reparera?. dikten var trevlig vardags-realistisk. gillar
2005-06-22

  Jenny Karlsson
jadu vad gör man?
2005-06-22
  > Nästa text
< Föregående

pärlan
pärlan