Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vän

När ens dagar
fylls av kränkningar
in på bara skinnet

fylls själen
av hat
av rädsla

när jag skriver om det
skrämmer jag

mig

dig

Men när vännen kommer
med sin kärlek
med sin tid

fyller det mina sinnen

som en promenad
om våren

som en blomma
i öknen



Tack




Fri vers av Mona*
Läst 328 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-02 19:44



Bookmark and Share


  friheten
Sant som det är skriven
2008-06-11

  Quasimodo
Vänskap och trygghet här i varma ord !!
2008-05-25

  Havsbris
;o)

kramis ...

vackert och känsligt,
vad är vänner för? ,o)
2008-05-04

  * Ammi *
ja visst är det så vännen!
2008-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*