Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din sötma

Honungskyssar fylld av
sötman från dina läppar
smakar jag dig med mina..
som doftande nektar i
blomman av ljuvlighet
lockas jag oemotståndligt
som lilla längtande biet till dig..



mare




Fri vers av mare VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-05-03 11:59



Bookmark and Share


  coffe
pasion och sötma i en bukett//c
2008-05-03

  Larz Gustafsson VIP
Så du är bi-sexuell?

Skämt åsido. Vacker och sensuell dikt, Mare.
2008-05-03

    wildrosen
Jag är alltid lika fängslad av dina vackra dikter. Underbara.......
2008-05-03

  Maria T
Mycket vacker kärleksdikt
2008-05-03

  Havsbris
Underbar passionerad
poesi, melodin och bild
om livets kryddan!

Man kan se värmen,
och rörelser, luktar, hmmm
smaka och känna...

så elegant sensuell ;o)

tack!
2008-05-03
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP