Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

självförakt

självföraktet sätter spår
i hennes sommarbruna armar

ögonglitter bleknar sakta bort
skrattgropar suddas ut

hon är inte ensam
men i kriget mot
sin kropp

står hon själv




Fri vers av vilsen
Läst 422 gånger
Publicerad 2005-06-22 12:57



Bookmark and Share


    skrutten
sista fyra raderna känns!
2006-10-27

  Tove Meyer VIP
det finns så många som hon du beskriver. trasiga flicor överallt. väldigt vackert och starkt.
2005-06-26

  oprivat
aaw alskling...du far aldrigaldrig NANSIN glomma att du ar underbar och att vi alskar dej och vi vill ha dig som du ar sa gor aldrig nat dumt nansin. du ar underbar alexalskling! och fa aldrig for dig nat annat!
2005-06-22

    ej medlem längre
Igenkännande jobbigt, bra skrivet dock!
2005-06-22

    livräddaren
oj sicken smärta du serverar här,det gör ju ont i hjärtat!älskar dig Alex!
2005-06-22

  Jojo
Du skriver så det går in i mitt hjärta, ont och sant.
De fyra sista raderna...jättesnyggt!
2005-06-22
  > Nästa text
< Föregående

vilsen