Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla vågor..

På bryggan invid havets
skiljelgräns mot strand
hörs vågors stilla
kluckande på vägen
in mot land....


mare





Fri vers av mare VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-05-03 21:51



Bookmark and Share


    wildrosen
Havet och vågorna är alltid lika förtrollande .....vackert.
2008-05-04

  Sladjana Zubcevic
Jag älskar havet.
VACKERT!
2008-05-03

  Larz Gustafsson VIP
Mycket fint, Mare.
2008-05-03

  Havsbris
jag vet vad du menar ,o)

finns det något vackraste
än havets melodin mot
sanden från oöndigheten?!

Man sitter där och ler,
blundar och känner...
man andas friheten
och alla sinnen i rörelse...

;o) tack älskar vatten,
hevet... mmmm
2008-05-03

    Olives
bilderna som du målar upp är vackra, och framkallar en riktig sommarkänsla!
2008-05-03

  Leif Furstedt
En vacker betraktelse.
2008-05-03

    UhmKaj
Applåder! :)
2008-05-03
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP